GPS Elektronisk kørebog

Godkendt af SKAT

Kører du erhvervskørsel i din privatbil og er du træt af at udfylde og føre kørebog dagligt? Så køb her en GPS med elektronisk kørebog fra GSM Teknik!

Der installeres en GPS i din bil og der placeres en knap på instrumentbrættet, som du trykker på hver gang du skifter i mellem privat og erhvervskørsel. 

GPS Elektronisk kørebog
GPS elektronisk kørebog 3mdr historik
Varenr. 3057
DKK 1795,00
 
Leveringstid 3-4 hverdage
GPS elektronisk kørebog 12mdr historik
Varenr. 3059
DKK 1795,00
 
Leveringstid 3-4 hverdage
GPS omskifterknap

GPS omskifterknap

Til flådestyring

Varenr. 3061
DKK 395,00
 
På lager

Sådan virker en elektronisk kørebog

Vores GPS kørebog leveres inklusiv en smart omskifterknap, som gør det nemt at vælge i mellem privat og erhvervskørsel. Når knappen lyser blåt, så er det erhverv og når den er slukket er det privat. Det betyder at man ikke skal udfylde en kørebog som i gamle dage, men blot huske at trykke på knappen ved opstart af en ny kørsel.
GPS omskifterknap

Hver måned, når du skal aflevere kørselsregnskab til din revisor eller lønbogholderi, så logger du dig ind på vores server og trykker på rapporten "kørebog". Så laver den automatisk en elektronisk kørebog i form af en PDF og sender den til din mailadresse. Det tager kun 5 minutter og gemmes i op til 3 måneder.

Elektronisk kørebog

Vores system med elektronisk kørebog lever op til SKAT's regler og du kan nemt rette og skriver kommentarer efter behov. GPS'en installeres nemt af dit autoværksted, det tager ca. 30-45 minutter og koster typisk 500-1000 kroner inkl. moms.