Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er danske kroner (DKK) inklusiv 25% moms. 

 

Hvilke lande kan købe hos os

Vi leverer til Danmark, Grønland og Færøerne.

Du vælger "Land" på bestillingsiden, hvor de aktuelle moms og fragtpriser tilpasses landet.

 

Sådan handler du

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses/betalingsmåde.
4. Godkend vores forretningsbetingelser.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.

 

Betaling

- Dankort
- MasterCard
- Visa
- American Express
- Bankoverførsel * 
- Viabill **

* Bankoverførsel
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen og ordren sendes først, når beløbet er registreret på vores konto. Vores bankkonto er 1684-3225916135

** Viabill
GSM teknik tilbyder gennem ViaBill at dele betalingen op i små bidder. Du kan få lånerammer på enten 2.000 kr. og/eller 20.000 kr. Den første ramme på 2.000 kr. er rente- og gebyrfri. Den anden ramme på 20.000 kr. betaler du alm. markedspriser. Hver måned betaler du et minimumsbeløb, men du kan til enhver tid vælge at betale mere eller hele restbeløbet. Dit månedlige minimumsbeløb afhænger af, hvilke varer du køber, men du kan se beløbet i webshoppen, når du vælger ViaBill. Hvis du har tidligere køb beregnes disse automatisk med i din månedlige betaling.. Læs mere om Viabill her: http://www.viabill.com/terms

Betaling med kreditkort hæves først, når varerne sendes fra gsmteknik.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Abonnement

GSM Teknik tilbyder på udvalgte produkter tilkøb af et abonnement f.eks. simkort og serveradgang. Der forudbetales for 1 år med mulighed for forlængelse hvert år. Vi fremsender et link til dit abonnement efter ca. 11 måneder, hvor du kan forny eller ophæve abonnementet. Ved evt. prisstigninger, bliver du gjort opmærksom på det. Ved forlængelse af abonnementet, giver vi mulighed for automatisk abonnementsbetaling enten via bankoverførsel eller betaling med kreditkort. Man kan til enhver tid ophæve sit abonnement, men ikke få sine penge tilbage for et igangværende og forudbetalt år. 

 

Levering og fragt

Danmark:

GSM teknik sender alle varer som pakke med GLS og PostNord med Track and Trace, som gør det muligt at spore, hvor langt pakken er kommet. Vi har gratis fragt ved køb over DKK 499,00. Ved køb under DKK 499,00 tilbyder vi levering med GLS og Postnord fra DKK 49,00. Leveringstiden er normalt indenfor 1-3 hverdage med forbehold for eventuelle forsinkelser hos Postnord.

Grønland og Færøerne: 

GSM teknik sender alle varer som fly-pakke med PostNord med Track and Trace, som gør det muligt at spore, hvor langt pakken er kommet. Fragtprisen følger PostNords standardpriser i forhold til vægten af pakken. Leveringstiden er normalt indenfor 2-6 hverdage med forbehold for eventuelle forsinkelser hos Postnord.

 

Returret og fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du:
1. Har modtaget din vare.
2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om forskellige varer, som er bestilt i én ordre.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, telefon eller ligende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal selv betale udgifterne forbundet med at sende et fortrudt køb retur:

- Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
- Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
- Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Varens stand, hvis du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord- du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi dem som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige stand.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må gerne afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Reklamationsret

Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der skyldes forkert betjening eller uautoriserede indgreb. Varen kan efter aftale returneres for reparation eller ombytning, hvor GSM-teknik afholder returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

 

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og GSM-teknik har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.

 

Persondata politik

Ingen personlige oplysninger, der registreres på GSM-teknik, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos GSM-teknik. I forbindelse med betaling bruges en sikker metode gennem Webshopsystemet, hvor der ikke anvendes information om betalingskort. Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form. Personoplysningerne registreres hos GSM-teknik og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Den dataansvarlige på gsmteknik.dk er Kristian Olsen. Som registreret hos gsmteknik.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til gsmteknik via mail@gsmteknik.dk

 

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på gsmteknik.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere gsmteknik.dk

 

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på gsmteknik.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.