DinAlarm - Tryghed i nærområdet

Få et gratis PLUS abonnement af DinAlarm-App med i købet til en værdi af 300 kroner.

DinAlarm

Når du køber en alarm eller et kamera hos GSM Teknik, så får du nu ét års PLUS abonnement til DinAlarm app. Der medfølger en værdikupon med en forhandlerkode, som du kan bruge ved tilmelding. Således kan du prøve den geniale DinAlarm-app, som er udviklet af tidligere politifolk, og som allerede på kort tid har mere end 2200 tilmeldte personer i Danmark. Tilmeld dig DinAlarm på www.dinalarm.dk, og zoom ind og se nabonetværket i dit nærområde - det er gratis at tilmelde sig.

Hvordan virker DinAlarm app med alarm fra GSM Teknik?

GSM alarm konstaterer indbrud

Indbrud konstateres med sikkerhed via en alarm fra GSM Teknik. Helst via kamera, mens ellers ved en særlig zonealarmkombination.

 

Alarmerer op til 100 naboer via DinAlarm App

Når indbrud er konstateret med sikkerhed, udsender ejer alarm til op til 100 personer i nabonetværket ved få klik på sin mobiltelefon. Erfaringer gennem 2 år har vist, at der praktisk taget ikke forekommer falske alarmer, og det er helt afgørende for konceptet.

 

Politiet alarmeres, hvis der er kamera

Hvis ejer konstaterer, at det er igangværende indbrud, alarmeres politiet via 112. Igangværende indbrud har naturligvis meget høj prioritet for politiet.

 

Forebyggelse ved alarmmærkning

Konceptet er efterhånden kendt i store dele, af de kriminelle kredse, og derfor vokser respekten for boliger med DinAlarm mærkning.

 

Konceptet i ekstrakt

Få sekunder efter indbrud går en sirene i gang. Så ved tyven, at han er opdaget. Han ved også, at inden for 2-3 minutter kan ejer have slået alarm til de nærmeste 100 naboer via DinAlarm app’en. Hvis der er et kamera, vil Politiet formentlig også være på vej.

 

Det kalder vi maksimal forebyggelseseffekt. 

 

Forskellen på den gratis app og et Plus Abonnement

Alle kan hente den gratis app og tilmelde sig som gratis bruger på www.dinalarm.dk, hvor du kan få adgang til alle de smarte funktioner, hjælp ved indbrud mm.

Ønsker du derudover at kunne tilkalde hjælp, hvis du ikke er hjemme, så kræver det at man bliver opgraderet til et PLUS abonnement. Dette ekstra abonnement får du med i købet hos GSM Teknik, det første år.